Artiesten en tattoo stijlen

Emilia

Emilia is een ervaren Poolse tattoo artiest en is in 1999 begonnen met tatoeëren. Na geslaagd te zijn voor haar opleiding aan de kunstacademie heeft zij langzaamaan de kunst van het tatoeëren ontdekt en is sindsdien nooit gestopt met zich te ontwikkelen.

Emilia is thuis in vele verschillende tattoo-stijlen maar haar favoriete stijl is een mix van realistisch, grafisch en illustratief, zowel in kleur als zwart/grijs. Gedurende haar reizen over de wereld heeft zij aan vele tattoo conventies en seminars deelgenomen.

https://www.inkdrinkers.nl/realistische-tattoo-stijl

https://www.inkdrinkers.nl/dotwork-tattoo-stijl

https://www.inkdrinkers.nl/grafische-tattoo-stijl

https://www.inkdrinkers.nl/neo-traditional-tattoo-stijl

Robin

Na het volgen van een kunst opleiding en later een Grafische school is Robin in 2006 begonnen met tatoeëren. Nadat hij de basistechnieken van het vak onder de knie had en een tijd lang in verschillende stijlen heeft gewerkt, is hij zich gaan concentreren op de ontwikkeling van zijn techniek om zo op een meer ‘realistische’ manier te kunnen werken en dit heeft nu al geruime tijd zijn voorkeur.

De ervaringen van het werken als internationale gast-artiest in landen als Australië, V.S. en Brazilië, alsook het deelnemen aan vele (internationale) tattoo conventies hebben Robin geholpen de artiest te worden die hij vandaag de dag is.

https://www.inkdrinkers.nl/realistische-tattoo-stijl

https://www.inkdrinkers.nl/dotwork-tattoo-stijl

Irina

Irina studeerde af als illustratieve vormgever aan de kunstacademie St.Joost in breda. Sindsdien werd ze regelmatig benaderd om tattoos te ontwerpen. Dit motiveerde haar om het tatoeeren zelf te ontdekken. Als illustrator schilderde ze voornamelijk surrealisme, maar als tatoeerder richt ze zich op abstracte organische trash stijlen in combinatie met surrealisme en geometrische patronen. Bij Ink drinkERs startte Irina als leering tatoeerder en heeft ze zich door de jaren heen meer all-round ontwikkeld. Ze kenmerkt zich door haar personal touch in communicatie en begeleiding bij de samenwerking aan nieuwe tattoo projecten.

Jen

Menu