Grafische tattoo stijl

dog tattoo on chest

De grafische tattoo die wij ontwerpen, zijn gebaseerd op zowel krachtige als verfijnde, speelse lijnen en stippen. Soms met toegevoegde kleuren en schaduwen. Wij combineren geometrische vormen met realistische afbeeldingen om een gebalanceerde compositie op te bouwen. Om een op maat gemaakt ontwerp te realiseren, bespreken wij eerst het onderwerp, de grootte en de plaatsing van de tattoo met onze klant. Wanneer we alle basis informatie ontvangen hebben, beginnen we het ontwerp proces. Meestal zullen wij kleine grafische ontwerpen ter plekke uitwerken. Middelgrote ontwerpen ( ter grootte van een hand ) en grotere ontwerpen vragen wat meer tijd om voor te bereiden. In dat geval plannen we de werkelijke tattoo afspraak 1 a 2 weken vooruit, afhankelijk van onze beschikbaarheid. In sommige gevallen hebben onze tattoo artiesten “kant en klare” ontwerpen klaar liggen. Check regelmatig onze instagram voor updates ( inkdrinkers_amsterdam )

panda tattoo on thigh

Amsterdam skyline tattoo

Maak een afspraak met ink drinkERs

Contacteer ons vrijblijvend via email: info@inkdrinkers.nl, bel via +31 20 23377507 of kom langs om je ideeen persoonlijk te bespreken.

manatee tattoo on thigh

bart simson tattoo on calf

Vind ons in hartje Amsterdam

Wij bevinden ons 15 min. lopen van Centraal Station, 6 min. lopen van de Dam en ook 6 min. lopen van de Bloemenmarkt. Check hieronder voor meer voorbeelden van grafische tattoos ontworpen door ink drinkERs

Menu